Koninklijke erepenning
lhcaward.jpg

Schrijf je in voor de Lighthouse Award 2019


Op 5 april 2019 wordt voor de vierde keer de Lighthouse Award uitgereikt. Deze prijs vormt, net als de Lighthouse Club zelf, een verbindende factor in de bouw- en vastgoedsector. Het doel is mensen, op regionaal en landelijk niveau en vanuit de hele sector,...

Bekijk bericht
foto feyenoord.jpg

Feyenoord City


Op donderdag 1 november hebben de departementen Rijnmond, ’t Groene Hart van Holland en Drechtsteden een interdepartementale bijeenkomst gehouden.
Als de drie departementen geografisch worden bezien, ligt het centrum van de drie in Rotterdam. Het gekozen thema was dan ook snel gevonden...

Bekijk bericht
neeltje-jans-1.png

Noteer dit vast in uw agenda!


De Jaardag 2019 wordt op vrijdag 5 april gehouden in Deltapark Neeltje Jans.

Een heel interessante locatie met daarbij de Oosterscheldekering, ons grootste en beroemdste Deltawerk.

Bekijk bericht
Foto-Rijk-v-Nijmegen-betrivercup.png

BETRIVERCUP 2018


Op dinsdag 11 september heeft de BETRIVERCUP plaatsgevonden, een sportieve golfwedstrijd tussen de departementen Rivierengebied en Betuwe van de LIghthouseclub.

Bekijk bericht
 

Dit zijn wij

Over ons
The Lighthouse Club Nederland telt 1.300 mensen met een leidinggevende functie in de bouwketen. Zij treffen elkaar in 36 departementen in het land.
Lees meer

Lid worden

Lid worden
De LHC is een sterk groeiende club professionals. Kennis delen en vriendschappelijk netwerken vormt de basis van onze contacten.
Meer over lidmaatschap

Ons fonds

Het Lighthousefonds
Het Lighthouse Fonds initieert projecten die ten goede komen van goede doelen in onze branche. Op grote en kleine schaal. Daar hebben velen baat bij.
Meer over de projecten

Leden in the picture

Twitterfeed

LoginInstellingen onthouden

Wachtwoord vergeten ? klik hier

Sponsors