Koninklijke erepenning
waterplein 3 - J. Bouwhuis.jpg

Lighthouse Award eert verandering en innovatie in bouw en vastgoed


De Lighthouse Award evolueert met de editie 2017 van een tweejaarlijkse naar een jaarlijkse prijs. Omdat verandering en innovatie een permanente rode draad is geworden in de gehele sector, wordt de Award vanaf 2017 jaarlijks uitgereikt. De Lighthouse...

Bekijk bericht
ketting roest schakels.jpg

Duurzaam duwtje in de rug voor ketensamenwerking


De Nyenrode Supply Chain Award 2016 geeft succesvolle business cases over ketensamenwerking een platform. Met de award stimuleren initiatiefnemers Nyenrode Business Universiteit, Platform Ketensamenwerking Zuid en Duurzaam Gebouwd de bouwsector op weg naar nog meer Ketensamenwerking...

Bekijk bericht
2 bouwers.jpg

Doe Maar Duurzaam op RTL7


De hele maand oktober zendt RTL7 het programma Doe Maar Duurzaam! uit. Uiteenlopende duurzame ontwikkelingen en innovaties komen aan de orde. Ook in de bouwsector. Het adviesbureau van oud landelijk bestuurslid Robert Smit NoiTioN doet er aan mee.

Bekijk bericht
golfclub met bal smal.jpg

Betuwe wint golf derby Rivierenland


Op woensdag 13 juli werd de jaarlijkse interdepartementale golfwedstrijd gespeeld tussen de departementen Rivierengebied en de Betuwe. De BetRivercup wisselprijs werd dit jaar met overmacht gewonnen door de Betuwe.

Bekijk bericht
 

Dit zijn wij

Over ons
The Lighthouse Club Nederland telt 1.300 mensen met een leidinggevende functie in de bouwketen. Zij treffen elkaar in 36 departementen in het land.
Lees meer

Lid worden

Lid worden
De LHC is een sterk groeiende club professionals. Kennis delen en vriendschappelijk netwerken vormt de basis van onze contacten.
Meer over lidmaatschap

Ons fonds

Het Lighthousefonds
Het Lighthouse Fonds initieert projecten die ten goede komen van goede doelen in onze branche. Op grote en kleine schaal. Daar hebben velen baat bij.
Meer over de projecten

Leden in the picture

Twitterfeed

LoginInstellingen onthouden

Wachtwoord vergeten ? klik hier

Sponsors