Koninklijke erepenning

Doe Maar Duurzaam op RTL7

2 bouwers.jpgNoiTioN 2 mannen.jpg
 
De hele maand oktober zendt RTL7 het programma Doe Maar Duurzaam! uit. Uiteenlopende duurzame ontwikkelingen en innovaties komen aan de orde. Ook in de bouwsector. Het adviesbureau van oud landelijk bestuurslid Robert Smit NoiTioN doet er aan mee.

Doe Maar Duurzaam! is een informatief programma op RTL7 over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van energie tot duurzaam ondernemen en van milieu tot bouw. Doe Maar Duurzaam! is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

Conflictbeheersing en mediation
Adviesbureau NoiTioN van Robert Smit richt zich op het voorkomen en oplossen van conflicten in projecten en het verduurzamen van samenwerkingen. Elk project kent zijn dynamiek van samenwerken, communiceren, deadlines, planningen en voldoen aan de verschillende verwachtingen. Dat is niet altijd makkelijk. Soms is onafhankelijk advies nodig om een project te doen slagen.

NoiTioN kijkt naar de inrichting van projecten en heeft oog voor de menselijke aspecten die voor een groot deel het succes bepalen. Vier weken lang deelt NoiTioN zijn kennis over het voorkomen en oplossen van conflicten in het programma Doe Maar Duurzaam! Met handige tips leggen zij uit hoe je een project beter maakt.
NoiTion is opgericht door Robert Smit en Walter Keyner.

Uitzendingen op RTL7
De uitzendingen zijn op zondag 2, 9, 16 en 23 oktober om 12.30 uur. De herhalingen zijn te zien op zaterdag 8, 15, 22 en 29 oktober om 13.30 uur in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7.

Op de foto: Walter Keyner (links) en Robert Smit (rechts).

september 2016

Doe Maar Duurzaam op RTL7

Terug naar overzicht