Koninklijke erepenning

Duurzaam duwtje in de rug voor ketensamenwerking

ketting roest schakels.jpgketting roest schakels.jpg
 
De Nyenrode Supply Chain Award 2016 geeft succesvolle business cases over ketensamenwerking een platform. Met de award stimuleren initiatiefnemers Nyenrode Business Universiteit, Platform Ketensamenwerking Zuid en Duurzaam Gebouwd de bouwsector op weg naar nog meer Ketensamenwerking. Twee LHC-leden jureren mee.

De Supply Chain Award is 3 jaar geleden gestart door Platform Ketensamenwerking Zuid samen met Nyenrode en Duurzaam Gebouwd. De prijs wordt elk jaar op het congres Duurzaam Gebouwd uitgereikt.

De jury bestaat uit aansprekende personen en staat onder leiding van hoogleraar supply chain management Nyenrode, Jack van der Veen.
Twee juryleden zijn lid van de Lighthouse Club: Claudia Reiner, voorzitter departement Limburg en Laurens de Lange, lid van departement IJsselland.

Potentiële winnaars zijn bedrijven die strategisch ‘partneren’ en daar aantoonbaar meerwaarde door ondervinden. In de zin van sneller, beter, goedkoper en duurzamer de eindgebruiker bedienen ten aanzien van servicekwaliteit, energiezuinig, gezondheid enzovoort.

Meer informatie over de award en inschrijven.
Inschrijving sluit woensdag 5 oktober!
De Supply Chain Award 2016 wordt op 16 november tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres in Almere uitgereikt aan één van de drie finalisten.

September 2016


Duurzaam duwtje in de rug voor ketensamenwerking

Terug naar overzicht