Koninklijke erepenning

Ins en outs Lighthouse Club altijd en overal beschikbaar

DSCF6786-detail.jpgm.lighthouseclub.nl-1.jpgm.lighthouseclub.nl-2.jpgm.lighthouseclub.nl-3.jpgm.lighthouseclub.nl-4.jpg
 
De mobiele website m.lighthouseclub.nl is gemaakt omdat we steeds vaker onderweg zijn, niet meer op een vaste plek werken, maar wel overal dezelfde digitale eisen stellen. Met de mobiele site heeft iedereen de gegevens van alle leden en het nieuws 24/7 onder handbereik.

In 2014 en 2015 is fors gesleuteld aan de website van de Lighthouse Club. Toen is ook de mobiele website ontworpen voor mobiele telefoons en tablets. Hij toont het nieuws en (na inlog) het besloten deel van de website, zoals het smoelenboek. Een snelkoppeling op het beginscherm van ieders telefoon geeft toegang tot de website op dezelfde wijze als een app. Maar zonder het gedoe van updates en geheugenbeperking. Hij is gekoppeld aan de website, maar oogt en functioneert als een app.

Altijd en overal actuele info
Een belangrijk deel van onze website is de database met de gegevens van de bijna 1.300 leden. Door de koppeling met de mobiele site is iedere wijziging in persoonsgegevens ook direct mobiel doorgevoerd. Ongeacht tijdstip en locatie van het mobiele gebruik, toegang tot actuele informatie is overal en altijd gewaarborgd.

Tip voor Apple gebruikers
Het kan zijn dat Apple smartphone- of tablet-gebruikers problemen ondervinden met het plaatsen van een snelkoppeling of button voor de mobiele site op het beginscherm. Er verschijnt dan geen ‘pop up’ waarin wordt gevraagd de webapp te plaatsen op het beginscherm. Mogelijk heeft dit te maken met de instellingen van de telefoon. Dit is eenvoudig op te lossen door op de middelste knop in de onderbalk van Safari te drukken en te kiezen voor ‘voeg toe aan beginscherm’. Zie één van de foto's boven met de schermafbeeldingen.

Voeg m.lighthouseclub.nl toe op de telefoon!

November 2016


Ins en outs Lighthouse Club altijd en overal beschikbaar

Terug naar overzicht