Koninklijke erepenning

Uitnodiging inspiratiesessie SPARK op 14 maart

Foto computer.jpgFoto computer3.jpgfoto fablab 7 klein formaat2.jpgfoto fablab 8-2.jpgGroep2.jpg
 
Op dinsdagmiddag 14 maart ontvangt de SPARK Campus in Rosmalen Lighthouse Clubleden die inspiratie willen opdoen over innovatie en vernieuwing in de bouw. Tussen ca 16.30 en 19 uur hoort u hoe het geld van de vorig jaar gewonnen Award aan SPARK Talent is besteed en praat u in een interactieve sessie mee over de gebouwde omgeving van de toekomst.

In 2016 won SPARK Talent de Lighthouse Award omdat dit initiatief de toekomst van de bouw totaal kan veranderen, meende de jury. SPARK Talent zorgt voor bredere en grotere kennis voor jonge talenten in de bouw en uit andere sectoren. Door hen samen te brengen kunnen nieuwe ideeën ontstaan die een wezenlijk verschil kunnen maken voor de toekomst van de bouw. De jury kende de Lighthouse Award 2016 toe, omdat dit een maatschappelijk breed project is dat sterk bijdraagt aan innovatie.

SPARK Campus is een innovatiecampus die oude patronen van zich afschudt en ruimte biedt aan nieuwe verbindingen. Deze verbindingen worden gecreëerd tussen mensen, bedrijven, ambities, waarden en ideeën. Hier ontmoeten studenten, bedrijven, overheden, start-ups en een verscheidenheid aan mensen elkaar. Denken en doen gaat bij SPARK hand in hand. SPARK biedt talentontwikkeling en Living Labs, en zet deze ideeën om in prototypes. Dat is dan ook precies wat SPARK haar ecosysteem biedt: versnelling van vernieuwing door denken en doen te combineren.

Programma 14 maart
16:15 uur Ontvangst
16:45 uur Welkomstwoord en introductie
17:00 uur “SPARK Talent van 1.0 naar 2.0” door Cassandra Vugts, CEO SPARK Campus
17:30 uur Pauze met soep en broodjes
18:00 uur Interactieve sessie over de gebouwde omgeving van de toekomst. In deze sessie neemt Peter Linders (tevens LHC-lid Den Bosch) u mee in een aantal ontwikkelingen die zowel maatschappelijk als technisch onontkoombaar zijn. In de interactieve discussie aan de hand van stellingen spiegelt hij uw organisatie of vakgebied in het perspectief van de toekomstige innovatie binnen de gebouwde omgeving. Peter Linders is marktontwikkelaar bij Kwartiermakers in de Bouw, programma regisseur van het OP Zuid programma Sneller en Beter naar Nulopdemeter en verbonden aan de Spark Campus binnen het vakgebied energietransitie gebouwde omgeving.
19:00 uur Einde programma

Aanmelden en parkeren
De bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor de Lighthouse Club en is gratis toegankelijk voor leden. U kunt zich aanmelden via secretaris@lighthouseclub.nl. U kunt zich aanmelden tot 9 maart.

U kunt parkeren op het terrein van SPARK Campus op het Heijmans Materialenwerf terrein, Graafsebaan 3 in Rosmalen.


januari 2017


Uitnodiging inspiratiesessie SPARK op 14 maart

Terug naar overzicht