Koninklijke erepenning

Jaardag en alv 2017 in bruisend Rotterdam

blue-1688578_1920.jpgkubuswoningen.jpgroeivereniging R'dam.jpgRotterdam.jpgskyline R'dam.jpg
 
The Lighthouse Club Nederland en departement Rotterdam nodigen alle leden en hun partner van harte uit voor de landelijke jaardag en alv op 13 april 2017. Departement Rotterdam laat de deelnemers haar moderne stad van zijn beste kant zien. De dag vindt plaats in en rondom Koninklijke Roei- en Zeilvereniging De Maas.

The Wall Street Journal riep Rotterdam uit als coolste stad van Nederland. De krant verwijst naar de gele kubuswoningen, de Markthal met haar bijzondere plafond, het nieuwe Rotterdam Centraal Station en de toekomstige drijvende boerderij in De Nieuwe Maas. The New York Times zegt: “First-class architecture in the Netherlands’ second city”.

We beginnen de dag met een lunch, waarna de jaarlijkse algemene ledenvergadering voor de leden aanvangt. De partners stappen aan boord van de ‘Thalassa’ voor een rondvaart over de rivier De Maas en krijgen een mooie kijk op Rotterdam vanaf het water. Wanneer de boot afmeert is ook de ledenvergadering afgelopen. In aanwezigheid van leden en partners wordt vervolgens de Lighthouse Award 2017 uitgereikt.

Na de uitreiking van de Award staan er bussen gereed om iedereen tijdens een rondrit de bruisende stad van departement Rotterdam te laten ervaren. Uw gidsen tijdens de stadstour zijn leden van het departement. Deze interactieve tour eindigt bij Sociëteit De Maas.
Hier staat een borrel met versnaperingen klaar, waarna we na een muzikaal intermezzo aan tafel gaan. Tijdens het diner geeft een mistery guest zijn visie op de bouw in Nederland voor 2017 en de komende jaren.

Departement Rotterdam hoopt u enthousiast gemaakt te hebben en ziet u graag op 13 april in Rotterdam. Er kunnen maximaal 250 mensen deelnemen aan deze jaardag. Zorg dus dat u zich tijdig opgeeft door in te loggen op de site. Er verschijnt een popup scherm om aan te melden. Geef daarbij ook aan of u voor het diner vlees, vis of vegetarisch wenst en of er eventuele dieetwensen zijn. Met vragen kunt u ook terecht bij secretaris@lighthouseclub.nl

Praktische info

Programma
vanaf 12.00 uur - Ontvangst
12.00 – 13.30 uur - Lunch
13.30 – 15.00 uur - Algemene ledenvergadering
13.30 – 15.00 uur - Partnerprogramma
15.00 – 15.30 uur - Uitreiking Lighthouse Award 2017
15.30 – 18.00 uur - Stadstour
18.00 – 19.00 uur - Borrel
19.00 – 21.30 uur - Diner

Adres
Koninklijke Roei- en Zeilvereniging De Maas
Veerdam 1
3016 DD Rotterdam

Kledingadvies
In Koninklijke Roei- en Zeilvereniging De Maas zijn heren verplicht een das te dragen. Ook het dragen van een spijkerbroek wordt niet gewaardeerd.

Parkeren
In Rotterdam geldt overal betaald parkeren. Dus ook voor de deur van Sociëteit De Maas. De betaling geschiedt enkel door pinbetaling. Op zo’n 500 meter vanaf onze locatie is een ruime parkeergarage, Parkeergarage Erasmusbrug aan de Gedempte Zalmhaven.

Openbaar vervoer
De dichtstbijzijnde metrohalte is station Leuvehaven. Daarna is het nog zo’n 10 min lopen. Tram 7 (richting Willemsplein) stopt op 2 minuten lopen van Sociëteit De Maas (halte Westplein).

Overnachten
Wilt u van de gelegenheid gebruik maken om te overnachten in Rotterdam, dan is bij 2 hotels een aantal kamers gereserveerd (tot half maart) voor een speciaal Lighthouse Club tarief:

Van der Valk hotel Blijdorp, Energieweg 2 Rotterdam, € 99,00 per kamer inclusief ontbijt
Hotel Rotterdam City, Schiekade 658 Rotterdam, € 89,00 per kamer inclusief ontbijt
U kunt deze hotels voor het speciale tarief reserveren onder vermelding van ‘Lighthouse Club’.


februari 2017


Jaardag en alv 2017 in bruisend Rotterdam

Terug naar overzicht