Koninklijke erepenning

Verslag Lighthouse Golfdag 2017

golf-lhc.jpg
 
Voor de deelnemers aan deze golfdag op de prachtige baan De Batouwe bij Tiel was sprake van een zeer geslaagd Lighthouse evenement met heerlijk weer, leuke ontmoetingen en hoogstaand golfspel met fraaie prijzen en een heerlijke afsluitende barbecue!!

Helaas was de belangstelling dit jaar onrustbarend laag.

Volgend jaar willen we gewoon weer 60/70 deelnemers hebben en we zullen ons bezinnen op positieve maatregelen die dat gaan waarmaken.

Buiten de individuele prijzen, de Longest Drive en de Neary is er hard gestreden om de departementsteamprijs, bestaande uit een fraaie wisselbeker en dinercheques ad 125 euro per persoon, beschikbaar gesteld door de hoofdsponsor Seven Oaks for perfect people & flexibility. Van de deelnemende departementsteams Rijnsteden, Gelderland, Betuwe en Rotterdam won, na een nek aan nekrace met Rijnsteden uiteindelijk Gelderland, met als de vertegenwoordigers Kees Pasmooij en Maarten van Hezik.

De Longest Drive bij de dames werd gewonnen door Carla Noort en bij de heren was Dick van Ommeren de beste. De Neary werd door Maarten van Hezik binnengehaald. De individuele uitslag was als volgt:

5e plaats Harry Verkerk met 28 stablefortpunten
4e plaats Dick van Ommeren met 29 stablefortpunten
3e plaats Hans van Noort met 30 stablefortpunten
2e plaats Carla van Noort met 31 stablefortpunten
1e plaats Kees Pasmooij, ook met 31 stablefortpunten maar een veel lagere handicap!

Kortom er is hard gestreden en zeer sportief gespeeld!

Volgend jaar weer, maar dan met meer deelnemers.

Verslag Lighthouse Golfdag 2017

Terug naar overzicht