Koninklijke erepenning

Interdepartementale bijeenkomst van dinsdag 10 april jl

Screen Shot 2018-04-10 at 22.43.11.pngIMG_7139-1.pngIMG_7139-2.pngIMG_7139-3.pngIMG_7139.png
 
Op dinsdag 10 april 2018 waren de departementen Amsterdam, Noordzeekanaal en Haarlemmermeer te gast in de Amsterdamse Bijlmerbajes.
Er was ook vertegenwoordiging van het departement Noord Holland Noord én het Landelijk bestuur was aanwezig middels Ronald Gout en Miriam Hersmis.


Ronald benadrukte dat
De totale opkomst bedroeg 85 personen. Na de introductie van Rein Reek, voorzitter van het departement Amsterdam, werd de volle zaal geboeid door een bevlogen presentatie over het indrukwekkende transformatieplan, dat werd gehouden door Eva Hekkenberg, ontwikkelingsmanager bij AM, én de vrijdag daarvoor verkozen tot Amsterdamse vastgoedvrouw van het jaar 2018.
Eva, vanaf de initiatieffase betrokken bij de planvorming waarmee AM de tender won, vertelde in woord en beeld alles over de herontwikkeling van dit bijzondere en kenmerkende gebouw, dat na de sloop en nieuwbouw, die op een circulaire wijze zal worden aangepakt, als een nieuwe, duurzame en energieneutrale wijk een absolute aanwinst zal zijn voor Amsterdam. Het plan toont aan dat AM voorop loopt in het duurzaam kunnen ontwikkelen en aanpakken van grote projecten.

Voor een aantal liefhebbers (de interesse was groter maar er was slechts plek voor 20 personen) werd door een voormalige cipier van de Bijlmerbajes een rondleiding gegeven door het pand.
Ronald Gout maakte van de gelegenheid gebruik om aan de zaal te benadrukken dat het Landelijk Bestuur de initiatieven voor samenwerking tussen departementen zeer toejuicht en dat hij hoopte dat ook bij andere bijeenkomsten deze mooie opkomst zou worden bereikt.

De avond werd afgesloten met een diner, waarbij een mooie vermenging plaats vondt tussen de leden van de departementen en lang werd nagepraat over de opgedane kennis en al ideeën werden geopperd over mogelijkheden voor meer gedeelde bijeenkomsten.

Interdepartementale bijeenkomst van dinsdag 10 april jl

Terug naar overzicht