Koninklijke erepenning

Schrijf je in voor de Lighthouse Award 2019

lhcaward.jpg
 
Op 5 april 2019 wordt voor de vierde keer de Lighthouse Award uitgereikt. Deze prijs vormt, net als de Lighthouse Club zelf, een verbindende factor in de bouw- en vastgoedsector. Het doel is mensen, op regionaal en landelijk niveau en vanuit de hele sector, met elkaar te verbinden en aan te zetten tot duurzame innovatie. Deze keer wordt de Lighthouse Award uitgereikt in Zeeland. Neeltje Jans is de plaats van de bijeenkomst. Het beheersen van onze waterhuishouding is een hot item.

Mengen van kennis en disciplines
De Award is een mooi middel om te laten zien welke innovatieve en duurzame ontwikkelingen er in de bouw- en vastgoedsector ontstaan, zowel binnen de Lighthouse Club als daarbuiten. “We laten nieuwe leden graag zien, hoe betrokken we zijn bij de sector en wat voor moois dat oplevert”, aldus landelijk voorzitter Toine van Casteren.

“We willen daarmee inspireren en op die manier ook zorgen voor een jongere en meer diverse aanwas binnen de Lighthouse Club. Uiteindelijk is het diversiteit en het mengen van kennis, disciplines en bloedgroepen waaruit de mooiste innovaties ontstaan.”

Winnaar 2018 was de transitie van flat Ellen
De transitie van de flat Ellen volgens het ‘Asser servicekostenmodel’ was de winnaar van de Lighthouse Award 2018. “De eigenaar-bewoners van de flat wonen nu in een energieneutraal huis, zonder dat ze hier een cent extra voor betalen. Dit innovatieve financieringsmodel kan als voorbeeld dienen voor VVE’s in heel Nederland.
De Energiecampus Leeuwarden en de Upfallshower kregen een eervolle vermelding.

Lighthouse Award als verbindende factor
De Lighthouse Award verbindt mensen met elkaar en krijgt in de volle breedte van de bouw- en vastgoed aandacht. De

Stichting Lighthouse Fonds stelt voor de winnaar een geldbedrag van 7.500 euro beschikbaar. Zit je bij de laatste drie geselecteerde inzendingen, dan krijgt jouw inzending speciale aandacht op de jaardag op 19 april 2018. Bovendien profiteer je als finalist van promotie op de Lighthouse Club website en vele andere mediakanalen.

Schrijf je in voor de Lighthouse Award 2019
De Stichting Lighthouse Fonds daagt professionals uit om zich aan te melden. Alle personen, projecten of organisaties die een buitengewone bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de bouw- en vastgoedsector zijn van harte welkom om zich aan te melden.

Wil je nu al zekerstellen dat de jury jouw inschrijving meeneemt in haar beraad? Of ken je een bedrijf of persoon waarvan je vindt dat deze weleens in de schijnwerpers mag worden gezet? De inschrijving voor de Lighthouse Award 2019 is geopend! Inschrijven kan tot en met 10 februari 2019. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Schrijf je in voor de Lighthouse Award 2019

Terug naar overzicht