Koninklijke erepenning

De 36ste Lighthouse Club Nederland GOLFDAG

golf-lhc-2019.jpggolf-lhc-2019-2.jpg
 
Datum: vrijdag 28 juni 2019
Locatie: GC Almeerderhout – Almere-Hout


Golfclub Almeerderhout heeft 36 prachtige holes verdeeld over 4 lussen van 9 holes. De baan is nu ruim 32 jaar oud, en u waant zich in het ‘oude land’ op alle holes die omzoomd zijn met prachtige begroeiing. De baan is bij uitstek geschikt voor golfers van alle niveaus.

De website van GC Almeerderhout is www.almeerderhout.nl

De LHC Golfdag 2018 was in een nieuw ‘format’ gegoten en bleek een groot succes. Dit heeft er toe geleid dat het toernooi 2019 enthousiast door de sponsoren is ontvangen en de dag all-in tegen een voordelig tarief (€ 65,= per deelnemer) kan worden aangeboden.

Ook in 2019 worden ongeveer 80 golfers verleid om de strijd met elkaar aan te gaan. Dit alles met het doel de interessante prijzen in de wacht te slepen. Golf verbindt de deelnemers door samen te spelen, te borrelen en te genieten van een goede BBQ of Diner. De omvang, het kennisnetwerk en de uitstraling van LHC Nederland kunnen wij vergroten door introducés mee te nemen. Laat hen vast 28 juni 2019 in de agenda noteren.

Tijdens een ‘shotgun’ wedstrijd wordt er gelijktijdig gestart op 18 holes op twee van de 3 beschikbare lussen. Hierdoor zijn deelnemers min of meer gelijktijdig klaar met de ronde en kunnen met elkaar genieten van de borrel. Na de borrel zal iedere deelnemer gevraagd worden zich op te frissen en om te kleden voor de BBQ of het Diner. Tijdens de BBQ/Diner vindt de prijsuitreiking plaats.

Golfclub Almeerderhout, Watersnipweg 19-21, 1341 AA Almere
Receptie Almeerderhout: 036 - 5219160
E-mail: secretariaat@almeerderhout.nl
Facebook: https://www.facebook.com/almeerderhout/

Deelname aan de golfdagen kan op de volgende wijze.
A : Individueel
B : Individueel, en als lid van een departementsteam
C : Introducé

De dagindeling
Vanaf 11.30 uur - ontvangst en aanmelden, incl. koffie, thee, lunchpakket
12.45 uur - start; tijdig vertrek vanaf clubhuis naar de startholes
13.00 uur - start wedstrijd ‘shotgun’
18.30 uur - inleveren scorekaarten, douche en borrel in Grand Cafe ‘t Hout.
19.00 uur - prijsuitreiking en BBQ of Diner
21.00 uur - einde Lighthouse-golfdag 2019

Prijzen
- Departementsprijs. De hoofdprijs voor het best scorende, uit drie leden bestaande departements-team, dat zich als zodanig vooraf aan de wedstrijdtafel heeft aangediend. Het winnende departement neemt de wisselbeker mee naar huis.
- Individuele prijzen. Voor alle deelnemers : de eerste vijf plaatsen in het klassement, de longest drives, m/v, en de neary op twee holes en prijzen voor andere prestaties.
- Wij zijn verheugd dat wij nu al kunnen melden dat dit jaar, dankzij een aantal prijzensponsors, zeer fraaie prijzen
beschikbaar zijn.

Kosten
Deelname aan de golfdag is vanaf ontvangst tot en met het diner geheel verzorgd. De deelnameprijs bedraagt all-in € 65,00; Betaling op de dag zelf is niet mogelijk.

Inschrijving
Zie bijgaand aanmeldingsformulier (zie link Bijlage onderaan artikel). Alleen een volledig ingevuld formulier geeft recht op deelname. Vergeet vooral niet uw e-mail adres in te vullen omdat wij per e-mail uw deelname zullen bevestigen. Introducees zijn welkom.

Sponsoring
Momenteel hebben al veel bedrijven zich als sponsor aangemeld en zijn als zodanig verbonden aan de golfdag. Er blijven nog altijd interessante mogelijkheden uw bedrijf te profileren tijdens de dag en in aanloop naar het toernooi
Neem voor de sponsormogelijkheden contact op met Ronald Polman, 020 4825580

Tot nu toe hebben de volgende sponsors zich verbonden aan de Lighthouse golfdag 2019: Zie banner bovenin.

Bijlage

De 36ste Lighthouse Club Nederland GOLFDAG

Terug naar overzicht