Koninklijke erepenning

nieuw landelijk bestuur

 
Nieuw bestuur Lighthouseclub Nederland Den Haag, 15 mei 2020 – Vandaag is tijdens de Algemene Vergadering van de Lighthouse Club Nederland een nieuw bestuur geïnstalleerd. Mark Graafland (51) wordt de nieuwe voorzitter. Tijdens de online vergadering droeg oud...

Nieuw bestuur Lighthouseclub Nederland

Den Haag, 15 mei 2020 – Vandaag is tijdens de Algemene Vergadering van de Lighthouse Club Nederland een nieuw bestuur geïnstalleerd. Mark Graafland (51) wordt de nieuwe voorzitter.

Tijdens de online vergadering droeg oud-voorzitter Toine van Casteren het stokje over aan Mark Graafland, die de komende twee jaar als voorzitter zal optreden. Een aantal bestuursleden blijft aan voor een nieuwe periode.

Graafland, architect en eigenaar bij Bureau Kroner Architecten: “Ik kijk ernaar uit me in te gaan zetten voor deze mooie club, ik zie zoveel geweldige kansen. Er gebeurt ontzettend veel in onze sector: zeker in deze tijd van stikstof en corona. Voor mij betekent dat alleen maar meer motivatie om de kracht van de Lighthouse Club nog beter vorm te geven; een landelijke vereniging met hele sterke regionale wortels. Het gaat wat mij betreft over leren, kennis, inspiratie, vertrouwen en solidariteit.”

Leontien de Waal, manager Continu Verbeteren bij Van Wijnen, neemt de rol van secretaris en vicevoorzitter op zich: “Ik kijk er enorm naar uit om deze klus samen met Mark op te pakken. De afgelopen twee jaar hebben we een aantal trajecten gestart rondom de herpositionering die we nu echt door kunnen zetten. De Lighthouse Club is voor mij een waardevol netwerk van gelijkgestemden waar enorm veel kennis zit.”

Friso Ypma, commercieel manager bij Volker Wessels en penningmeester bij Lighthouse Club, is blij met de bestuurswissel. “In deze formatie staan we sterk en zijn we klaar voor een nieuw hoofdstuk in een nieuwe (post)-corona tijd. Het sterker verbinden van generaties is een mooie uitdaging die we hebben vastgepakt.”

Mark Graafland
Voorzitter Portefeuille Positionering
Leontien de Waal
Secretaris / vicevoorzitter Portefeuilles Secretariaat en Positionering
Friso Ypma
Penningmeester Portefeuilles Financiën en Juridische Zaken
Ronald Gout
Bestuurslid Voorzitter Positioneringscommissie
Godard Kloos
Bestuurslid Voorzitter Lighthouse Fonds

Over de Lighthouse Club Nederland
Bij de Lighthouse Club ontmoet de brede bouwsector elkaar; van young professionals en startups tot ervaren ondernemers of leidinggevenden. Van architecten tot en met infraspecialisten. Wat ons verbindt? Leren en kennis vormen voor ons het middelpunt en direct onze maatschappelijke toegevoegde waarde. Met ons uitgebreide netwerk inspireren we, faciliteren we kennisoverdracht en verbinden we generaties. We vormen een podium met landelijke impact, maar met lokale wortels in regionale departementen. We zijn meer dan een netwerk: we werken samen, we delen kennis en we vertrouwen elkaar: we zijn samen in menselijkheid. Onze club is open en toegankelijk, maar niet vrijblijvend.


Noot voor redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviewverzoeken kunt u contact opnemen met Marjon Kranenbarg: marjonkranenbarg@gmail.com of 06 82 000 243.


Terug naar overzicht