Koninklijke erepenning
 

Lighthouse Award

Cubicco winnaar Lighthouse Award 2017
Ook dit jaar zet de Lighthouse Club Nederland een organisatie in het zonnetje die een bijzondere bijdrage levert aan de ontwikkeling van de bouw- en vastgoedsector. De Lighthouse Award staat deze keer volledig in het teken van het klimaat en de toekomstbestendigheid van de leefomgeving. Op 5 april 2019 wordt de Lighthouse Award uitgereikt op de Neeltje Jans. Naast de award krijgt de winnaar van de Lighthouse Award een geldbedrag van 7.500 euro.

Criteria voor inschrijving
De Lighthouse Award is bedoeld voor innovaties of nieuwe samenwerkingsvormen op het gebied van architectuur, bouw, vastgoed, installatie, infrastructuur, ruimtelijk ontwikkeling, ontwerp, techniek of uitvoering in welke vorm dan ook. De relevantie voor de bouw- en vastgoedsector en de bijdrage een toekomstgerichte sector zijn belangrijke criteria. Daarnaast dienen de aanmeldingen een aantoonbare relatie te hebben met het thema ‘klimaat(neutraal) en de toekomstbestendigheid van de leefomgeving’.

Kortom, de inschrijvingen worden beoordeeld op:

• Maatschappelijke relevantie
• Innovativiteit en marktpotentie
• Duurzaamheid
• Creativiteit en lef
• Voorbeeldwerking en inspiratie voor anderen
• Impact op een toekomstbestendige leefomgeving

Lighthouse Award als verbindende factor
De Lighthouse Award verbindt mensen met elkaar en krijgt aandacht in de volle breedte van de bouw- en vastgoedsector. De Stichting Lighthouse Fonds stelt voor de winnaar een geldbedrag van 7.500 euro beschikbaar. Zit je bij de drie genomineerde inzendingen, dan krijgt jouw innovatie speciale aandacht op de jaardag 5 april 2019. Bovendien profiteer je als finalist van promotie op de Lighthouse Club website en vele andere mediakanalen.

Inschrijving Lighthouse Award 2019
Wil je een innovatie of concept aanmelden voor de Lighthouse Award 2019? Inschrijven voor de Lighthouse Award 2019 kan hier tot en met 10 februrari 2019!

Lees hier het nieuwsartikel over de winnaar en de 2 eervolle vermeldingen van de Lighthouse Award 2018 of ga naar hier naar ons YouTube kanaal om de filmpjes te bekijken.